אסתטיקה ואגינלית

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

05/09/2009 | 13:22 | מאת: רונית

שלום, בת 23 ומאוד רוצה לעשות ניתוח קוסמטיקה ואגינלית, בעיקר בשל הדימוי העצמי (שלדעתי משפיע על ההנאה מסקס, למרות שייתכן שזה גם משהו במבנה הפות, לא? ) לא מצאתי הרבה חומר באינטרנט, אשמח, במידת האפשר, לשמוע מכן קצת על התהליך ובמידה ויש אתרים מומלצים שאתן יודעות עליהם אשמח לשמוע... תודה ויום טוב!

אני אישית נגד ניתוחי האסטטיקה הנרתיקית שכן ברב הפעמים אין בעיה במבנה השפתיים אלא בעיה בהיחסות האישית של האישה לאברי המין שלה. ניתוח הוא ניתוח לכל דבר עם סיבוכים כמו זהומים או כאבים ברקמת הצלקת. הרעיון של לכרות רקמה שהיא רגישה מבחינה עצבית וחשובה מבחינת הנאה מינית - לא נראה לי אלא אם יש בעיה אנטומית משמעותית המפריעה לקיים יחסי מין כמושפתי פרפר. אם את מאד רוצה בכל זאת ניתוח הכנסי לאתר בשם "ליפות".

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים