בעיית נשים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

14/07/2008 | 14:55 | מאת: מוניק

שלום, בעת החדירה אני סובלת מכאבים. לאחר כמה רגעים זה עובר.כמו כן, אני מאוד נמשכת לבן זוגי אך אינני מגיעה לרטיבות (אולי בגלל זה אני חשה כאבים בעת החדירה הראשונית). רציתי לדעת אם זוהי בעיה שאני צריכה לפנות איתה למישהו, ואם כן למי. תודה

בעית כאבים יכולה לנבוע מיובש בעת החדירה - נסי מסככים על בסיס מים, או על בסיס סיליקון, ואם את לא משתמשת בקונדומים את יכולה אפילו למרוח שמן כמו שמן שקדים לפני החדירה וראי האם הכאב משתפר או חולף. אם הבעיה לא נפתרת - פני לרופא נשים וספרי לו על הכאבים. אולי את סובלת מוסטיבוליטיס שזו תגובה של רגישות יתר בפתח הנרתיק ואז הטיפול מורכב ממשחות שונות, טיפולי פזיותרפיה של רצפת אגן או טיפול מיני. בברכה ליאורה אברמוב

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים