סוגי שמנים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

10/08/2008 | 19:41 | מאת: אמא

תודה על תשובתך לגבי שמן שקדים. האם מותר להשתמש בכל שמן אחר?, כמו שמן נבט חיטה, שמן זית..? שוב תודה רבה!!

11/08/2008 | 11:12 | מאת: רוני

לא מומלץ להשתמש בסוגי שמנים שאינם מיועדים לשימוש אינטימי עקב בעיות ביצור סביבה אוהדת לחיידקים, יש להעדיף ג'ל סיכוך על בסיס מים.

שמן שקדים הכי מומלץ לשימוש מאחר והוא הכי פחות גורם לגירויים או לתגובה אלרגית מקומית. בעיסויי פרינאום כהכנה ללידה כיום משתמשים בשמן שקדים. בעבר השתמשנו הרבה בשמן נבט החיטה - הבעיה שלו שהוא יכול לגרום לפטריות נרתיקיות מאחר והוא מכיל עמילנים המעודדים התישבות של פטריות בנרתיק. ניתן להשתמש בשמן ויטמין E טהור - הוא מצוין לשימוש מקומי. גם שמן אובליפיחה טוב מאוד הב%

12/08/2008 | 08:04 | מאת: רוני

האם ג'ל סיכוך על בסיס מים לא מתאים כלל?

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים