טיפול מיני בנשים - נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

14/07/2008 | 11:02 | מאת: יוכי

שלום, רציתי לדעת האם יש קשר בין לקיחת גלולות (יסמין) לבין חוסר חשק מיני. אני לוקחת את הגלולות כבר כמה שנים ואני מרגישה שאין לי חשק מיני. האם יש קשר?

יש קשר בין לקיחת גלולות ככלל לבין ירידה בחשק המיני. כנראה שכ10 - 15% מהנשים שנוטלות גלולות סובלות מירידה בחשק המיני בגלל דיכוי שחלתי, בגלל ירידה בהורמון הטסטוסטרון החופשי בגוף, ובגלל השפעה על חומרים שונים במוח. מכל הגלולות דווקא יסמין נחקרה לגבי החשק ונמצאה כלא פוגעת בחשק המיני ואולי אף משפרת. מציעה לך אם את רוצה לבדוק את הענין להפסיק גלולות ל3 חודשים ולראות מה יהיה מצבך אז. כמובן שאם החשק ישתפר- תהיי אז בדילמה האם לחזור לגלולות או לא.... ליאורה אברמוב

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים