טיפול מיני בסרוגייט

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

08/08/2008 | 12:34 | מאת: קרן

שלום, רציתי לדעת מהו טיפול מיני בסרוגייט ולמי הוא מתאים ?

טיפול מיני בסרוגייט ניתן לאנשים שסובלים מקושי בקיום יחסי מין ואין להם יכולת לפתור בעיה מינית בגלל אי קיום בן או בת זוג או בגלל קושי ביצירת קשר זוגי. בראשית הטיפול היה מיועד לנכים ללמד אותם איך לקיים יחסי מין עם הנכות הפיזית. היום הטיפול ניתן למגוון נרחב של בעיות. יש סרוגייט גברים לנשים ויש סרוגייט נשים לטפל בגברים. ישנן שתי מרפאות בתל אביב הנותנות את השרות הזה. בברכה ליאורה אברמוב

11/08/2008 | 11:06 | מאת: רוני

יש להזהר מכל מני שרלטנים המנסים לנצל מקרים כגון אלו לטובתם האישית כמו כן המחיר משתנה בהתאם לטיפול ומספר הטיפולים תוכלי לקבל מידע נוסף בחיפוש באינטרנט או במייל

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים