בעיות בחדירה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

06/08/2008 | 15:41 | מאת: נילי

שלום לך,לאחרונה ירדתי יותר מ7 קילו במשקל וכעת אני על סף של תת משקל שמתי לב שמאז הירידה במשקל (כ3 חודשים), יש לי קושי בלקיים יחסי מין עם החבר שלי. אנחנו משתמשים בשמני סיכה ועדיין בחדירה צורב לי נורא עד כדי כך שהחיכוך מביא לדימום וצריבה בפתח הנרתיק. רציתי לדעת אם זה קשור לירידה במשקל ואם לא אז מה אפשר לעשות בעניין הזה?

לנילי שלום ירידה דרסטית במשקל ותת משקל משפיעים לרעה על ההורמונים בגוף. בדרך כלל מורידים את רמות האסטרוגן. יכול להיות שירידה זו משפיעה לרעה של מידת הרטיבות בזמן יחסי מין. האם את נוטלת גלולות? ואם לא, האם המחזורים שלך השתבשו? פני לרופא נשים והתיעצי איתו. אולי אם יש אכן שינויים הורמונליים בגופך ניתן לה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים