טיפול מיני בנשים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

14/07/2008 | 09:24 | מאת: רונן

ד"ר אברמוב שלום, במקרה זה אני זקוק לייעוץ. אישתי מאוכזבת מזה שאין לנו משחק מקדים לפני קיום יחסי המין, אילו משחקים מקדימים יש ?

הי רונן מה דעתך לשאול אותה מה בדיוק היא היתה רוצה בתור משחק מקדים? נשים צריכות הרבה גירוי בכל הגוף עד למתבייתים על איבר המטרה. כל אישה אוהבת סוג של מגע אחר ואוהבת דברים אחרים. חשוב תקשורת מינית פתוחה ביניכם - דבר שישפר להפליא את יחסי המין ביניכם. אתה יכול להכנס לחנות ספרים ולבקש ספרי פנטזיות מיניות של נשים - אולי זה יתן לך קצת כוון, בברכה ליאורה אברמוב

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים