משחה להשהיית השפיכה הגברית לסובלים משפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

14/07/2008 | 09:20 | מאת: נורית

שלום, שמעתי ברדיו על משחה אשר משהה את השפיכה הגברית, איך משתמשים בה ועד כמה היא יעילה ?

הי נורית המשחה המדוברת זה עזראקאין 5% שהיא משחה מאלחשת. ניתן לקניה ללא מרשם רופא. מורחים אותה על ראש הפין כחצי שעה לפני יחסי מין. היא מקהה ומרדימה את העצבוב והתחושה ועל כן עוזרת למשוך יותר זמן עד השפיכה. חשוב לא לקיים מין אורלי איתה שכן א. היא מרה ב. מרדימה גם אצל האישה..... אחוזי הצלחה משתנים - יש גברים שזה עובד נפלא אצלם ואילו אצל אחרים ממש לא. צריך לנסות.... ליאורה אברמוב

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים