לא בטוחה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

21/11/2016 | 20:57 | מאת: אנונימית

בזוגיות הרבה שנים. קיים פער גדול בחשק המיני ואני מתחילה לתהות אם יש כאן בעיה יותר עמוקה, ואפילו חוויה מתמשכת של פגיעה מינית בתוך הזוגיות. מה עושים עם זה??

למה את מתכוונת בפגיעה מינית? אם את מתכוונת לכך שיש קושי במשך השנים להתמודד עם פערים משתנים בין בני הזוג בחשק המיני אז זה נכון לכל הזוגות. זו התמודדות לכל החיים שקשורה עם מצב בריאות, יחסי הזוג, עומס ועיפות, ועוד. אם הפערים יוצרים מתחים או ריחוק כדאי לפנות לטיפול מיני זוגי משולב למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איטם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים