שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

18/11/2016 | 10:28 | מאת: שירית

היי דר ליאורה! לפני שנתיים התחלתי לקיים יחסים בפעם הראשונה ומההתחלה הייתי ממש ממש יבשה,אנחנו משתמשים בחומר סיכה שעוזר לנו . אני כל אחת לכמה זמן חוטפת שריפה למטה ויובש רציני.. נוטלת גלולות מליאן. רציתי לשאול מה יוכל לעזור או לפחות להקל עליי בעבודה ? אני סובלת ברמות

ממליצה לך להבדק בתלונה זו אצל רופא נשים יכול להיות שהגלולות מיבשות אותך קשה לי לתת לך טיפול מבלי לבדוק אבל נסי שמן שקדים או קוקוס במריחה יומיומית ולפני יחסי מין

21/11/2016 | 13:48 | מאת: מור

מנסיוני אני ממליץ על מין אוראלי, של הגבר בבת זוגו. כך תהיה רטיבות טובה.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים