בתוליות מאוחרת וחוסר תשוקה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

13/11/2016 | 21:10 | מאת: טלי

שלום, אני לא יודעת אם אני צריכה טיפול כי פשוט אין לי חשק מיני או שאולי זו תשוקה מינית חזקה לקיים יחסים עם מישהו. נדיר שמישהו ימשוך אותי בטירוף במראו וגם אז אני יודעת שלא אהיה מסוגלת. נוח לי שכולם ידידים שלי. כל מה שקשור לאינטימיות גופנית קשה לי. אולי זה מודחק אצלי כל כך עד שאין חשק? כי לאחרונה קראתי על חשק מיני אצל נשים והבנתי שיש המון סיבות למה אין אבל קשה לי להבדיל בין חשק לתשוקה ומשיכה. מה ההבדל? אני יודעת שאנשים ירמו גבה אבל אישית אני לא מרגישה שפיספסתי משהו כי כשאין משיכה למישהו אז למה לשכב עם מישהו שגורם לך הרגשת דחיה? זה כמו שיתנו לך לאכול משהו שלא מגרה אותך כשאת שבעה. זוגיות זה דו צדדי אז כשאני ארצה זה יהיה סבבה. כלומר אם ארצה מישהו אז נעים לי שיגע בי. אבל לרוב הם יוזמים את הקשר עימי והם אלו שעושים את כל צעדי החיזור שמבלבלים אותי. יש בנות שמתות שיתחילו איתן או סקרניות ורוצות לקיים יחסים אותי זה פשוט לא מעניין ואני אפילו נמנעת מקשרים בגלל זה כי הרי למה הטעם? ממה נובעת הבעיה הזו? למה אני מתוסבכת?

האם את מאוננת? האם רצית בעבר להתנשק?להתחבק? להתלטף? האם יש לך פנטזיות רומנטיות או מיניות? האם עברת ניצול מיני בעבר?

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים