גלולות

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

12/11/2016 | 12:26 | מאת: ליטל

אני נוטלת גלןלןת מליאן שנה וחצי, לא מעשנת או שותה.. הבנתי שזה פוגע בקרישיות דם ושזה פוגע במי שרוצה להכנס להריון. האם זה נכון? אני ממש פןחדת אבל חייבת ליטול כי אני מקיימת יחסים עם חבר שלי וזה עוזר לי מאוד עם המחזור.

אם אין לך גורמי סיכון משפחתיים לקרישיות יתר ורופא הנשים שלך לא מצא לנכון לעשות ברור הרי שאת לא בסכנה לקרישיות יתר. לגבי פריון - יכול לקחת מספר חודשים לאחר הפסקת הגלולות עד שהמחזורים והביוצים מתחדשים אבל אם המחזורים שלך היו סדירים לפני הרי שכשתפסיקי הכל יחזור לקדמותו.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים