סרוגייט??? צריכה יעוץ

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

05/11/2016 | 23:16 | מאת: אחת

שלום מרים, איבדתי המון זמן ובקרוב גם לא אוכל ללדת בשל גיל. אני לא מצליחה להשתחרר מהעכבות המיניות שלי. רציתי להתייעץ איתך על טיפול בסרוגייט. האם הוא מתאים לבתולות בגיל מבוגר כי יש להם פחד מכל המיניות שלהן לא מרגישות בנוח בעירום וכל נושא המגע. ולא היה מישהו בצעירותן שיכלו להרגיש בנוח איתו כי זה פחד שתוקף כל פעם מחדש? או שעדיף טיפול עם שיחות רק סקסולוג פסיכולוג? בעיקרון הייתי חתיכה ממש מלא מחזרים ונתקעתי עם זה גם הייתה לי מודעות יתר כי שמו לי דגש על הדבר הזה שנקרא בתולה. צחקו עליי מגיל 18 שאני בתולה וגם חברות איבדתי בגלל זה כי התרחקתי .. את יודעת הזמן עובר ורואים שאת לא וצוחקים עלייך גם ידידים איבדתי כי העזו לדחוף את האף זה קושי מגיל צעיר. בשלב מסויים הבנתי שאין סיכוי שאשכב אני כל כך שונאת את עצמי בעירום לא יודעת למה? ולכאורה לא מוצאת את הפרטנר.. כשגבר נוגע בי בדייט אני מתכווצת זה מנגנון אוטומטי. קשה לי גם עם בגד ים הכל קשה לי. קשה לי גם בגלל שאני בתולה וגם מרגישים שאין ניסיון.. הבעיה שאני גם ברננית כלפי בני זוג במשיכה במראה ותמיד הייתי. אז איך אהיה עם סרוגייט?? ואני גם לא באמת רוצה לשכב עם גבר שאינני מכירה מה עושים? אפשרות נוספת, פתיחת בתולין בניתוח זה ישחרר את המועקה הזו של הבתוליות גם אם יהיה לי כיווץ שאשכב עם גבר אבל לפחות לא יגיד לי מה את בתולה?? הבעיה זה הלפניי... לא מרגישה נוח עם מיניות גופי עם ריח גוף שיער וכל מה שקשור בלגעת במקומות אינטימיים.לא משוחררת. גם קשה לי להחליף בני זוג כמו שכולם עושים נניח אם אשכב עם מישהו מן הסתם זה כי אני קשורה אליו קשה לי ניתוק בגלל זה אני נמנעת מקשרים. תודה על ההקשבה.

שלום רב אני ממליצה לך לבדוק אפשרות של טיפול סרוגייט אצל דר רונית אלוני 03-5222111 בתל אביב. היתרון של טיפול סרוגייט בשילוב טיפול מיני ורגשי הוא שהטיפול מעשי ויכול מאוד לקדם. תבקשי פרטים ואבחון שם,בהצלחה!

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים