למרים ברנר שאלה על תחומי טיפול

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

05/11/2016 | 21:27 | מאת: שרית

שבוע טוב, רציתי לשאול באיזה תחומים את מטפלת? האם לכל סקסולוג יש תחומים אחרים שבהם הוא מתמחה? יש לי בעיה רגשית ביצירת קשר קושי בפרידה וכו' ונמנעתי מקשר. האם ללכת לפסיכולוג?

שלום רב יש רופאים שמתמחים ומוסמכים בטיפול מיני עי איטם, ויש מטפלים עם תואר שני בעבודה סוציאלית קלינית ופסיכולוגיה קלינית שמתמחים ומוסמכים בטיפול מיני על ידי איטם כמוני,ואז אנחנו מטפלים במכלול הבעיות המיניות והרגשיות ביצירת קשר אינטימי של יחידים וזוגות. מטפלים שאינם מטפלים מיניים גם מטפלים ביצירת קשר,בלי התמחות מיוחדת באספקטים המיניים.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים