למרים ברנר בתשובה....

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

29/10/2016 | 18:06 | מאת: אורית

תודה לך. ואת חושבת שזה יעזור אם אפנה? כי זה לא משהו בשליטתי ואני רוצה חבר. אז איך טיפול יכול לי לגרום למשיכה? אספר לך משהו. בדיוק הייתה לי שיחה עם אימי על נשים בגילאי 65 ומעלה שלפעמים נמנעות מחיפוש בנ"ז כי זה יכלול סקס אבל הן רוצות חבר כחברה. האמת שגם אני מרגישה ככה רק שאני צעירה כאילו סקס זה לא משהו שמושך אותי כדבר ראשוני במערכת יחסים. אבל לגברים זה חשוב יותר מההיכרות. נראה לי שזה גם יוצר אצלי את החוסר משיכה הייתכן? האם ההתנהגות שלי נורמלית? תודה

כל מה שאת מתיחסת אליו-לכל זה יש סיבות ובטיפול יעזרו לך להבין את הסיבות ואיך להתמודד.אני מאוד ממליצה!

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים