שאלה למרים משיכה מינית

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

26/10/2016 | 21:11 | מאת: אורית

היי, יש לי בעיה שאני לא נמשכת להרבה גברים שמתחילים איתי. אני מתכוונת לתחושת תשוקה וכך אין לי צורך לנהל קשר איתם כי יהיה לי קשה. בעיני אחרים הם יכולים להיות בסדר לגמרי. אבל בעיניי הם לא מושכים. אני לא שולטת בזה ולא עושה את זה בכוונה אולי זה נשמע לך ילדותי אבל קשה לרצות קרבה גופנית עם מישהו שלא מעורר בך תשוקה. הקטע שעברתי את גילאי ה-33 והמצב של המבחר במראה רק מחמיר. אני לא יודעת למה אני ככה. מה ניתן לעשות?

שלום רב מה שאת מתארת יכול להיות על רקע סיבות שונות כמו פיתוח תדמית נוקשה בראש לגבי מי מושך אותך, חשש מאינטימיות מינית או רגשית, ציפיה להימשך במבט ראשון בלי להכיר ועוד.אני מציעה שתפני למטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איטם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים