שאלה למרים ברנר זוגיות

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

20/10/2016 | 20:35 | מאת: לימור

שלום וחג שמח, האם בטיפול אצל סקסולוג אפשר לעזור לאנשים עם בעיית ביצירת קשר לא מבחינת התקשורת המילולית והחיבה אלא מבחינה כל מה שקשור למיניות להתנהגות בדייט מבחינה גופנית רגשית וכו'.. אני כל הזמן בורחת להם ומרגישה לחץ כזה לא מבינה למה אבל חושבת שזה קשור לעובדה שיהיה מגע מין וכו'..

שלום רב,כן, מטפלת מינית מוסמכת שבאה מרקע טיפולי- משלבת בטיפול התמודדות עם קשיים רגשיים וקשיים בהתקרבות פיזית ,תפני דרך אתר איטם למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים