יש כאן מישהי שהיה לה וגיניסמוס?

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

23/09/2016 | 12:34 | מאת: מהזהמשנה

יש כאן מישהי שהיה לה או יש לה וגיניסמוס? אשמח לשמוע חווית אישיות מטיפול מוצלח או לא מוצלח, מה הטיפול שניסית ואם את ממליצה על מישהי או מקום מסוים...

כמטפלת מינית מוסמכת למעלה מ 30 שנה אני יכולה להגיד לך שבמרפאות שמפורטות באתר איטם בגדול הטיפול בוגיניסמוס מאוד מוצלח. דר אברמוב ,גנקולוגית סקסולוגית שמנהלת איתי את הפורום הזה נחשבת מומחית ארצית בתחום ומנהלת את מרפאת חוץ נשים ומרפאה לטיפול מיני באיכילוב.לעיתים קרובות יש שילוב של מטפלת אישית וזוגית ממהיבט הפסיכולוגי,עם גנקולוגית סקסולוגית,ועם פיזיותרפיסטית שמתמחה באגן האשה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים