מרים אהבתי את התשובה שלך אבל..

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

18/09/2016 | 21:33 | מאת: אודליה

בימנו זה לא ככה אני הכי רצינית בעולם ואני מרגישה שיש ביקורת עליי בדייט לפעמים אני מופתעת שמתקשרים אח"כ לדייט נוסף. לצערי הכל היום הוא מסיכות מעין שיווק עצמי. לא נעים לי עם הביקורת את יודעת כמו במה ההורים עובדים ושכר, אחים כמה מה כל אחד עושה? איפה גרה? כרה לבד או עם ההורים מקצוע? השכלה? ומעבר לזה שלא כיף בדייט כי רובם לא מדברים יתר נוגעים. משעמם. גם תמיד מתחיל איתי נהג מונית או אחד מובטל.. לא מצליחה למצוא בחור ערכי. תודה לך בכל אופן.

ממליצה לך לקרוא את הספר החדש של זיוית אברמסון על דייטים.אני מציעה לך לפנות לטיפול ולהתמקד במה מתאים לך,מה טוב לך,ולא להתמקד בביקורת על הגברים אלא להתרחק מגברים שלא מתאיים לך

תישארי נאמנה לעצמך, אל תעשי שום דבר שאת לא שלמה איתו

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים