האם יש לי עכבות מיניות או חוסר מזל? :)

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

29/08/2016 | 23:25 | מאת: אן

היי לכולן, בת 39 בתולה וזה לא מפריע לי. אני כן תוהה למה אני לא מסוגלת לקיים יחסים. זה משהו שכאילו מפחיד אותי אבל אפילו נשיקה מרתיעה אותי וגם מגע אבל לא מדובר במישהו שהוא חבר שלי אלא עם גבר בדייט. התחלתי פעם טיפול והפסקתי כי זה יקר לי מאוד ולא עזר. הבנתי שאני לא א- מינית כי יש גברים שאני יכולה להידלק עליהם כמו טום קרוז :) אבל ביום יום אין לי גירוי שכזה. הבנתי גם בטיפול שאני כן מסוגלת להתחבק אבל שזה רגשי בעל משמעות כי עובדה שכן היו לי חיבוקים מתוך רגש. וזה מה שאני מחפשת בבחור לא יפה ולא כלום שיהיה בעל קסם ויראה אותי. אני תוהה אם בכלל יש לי בעיה? כי אני אולי לא משוחררת ואין לי את הייצר החייתי להיכנס למיטה כמו שהרבה עושים ( סטוץ) והכל אצלי רגשי מידיי וצריכה לדעת שהוא שם בכל מצב ( הבחור) מקבל אותי ואין לי את זה אם אף אחד. רוב הבחורים מאוד משוחררים וההתנהגות שלהם גורמת לי להרגיש זול ושהם מעוניינים בגופי ולא בי. הם תשוקתיים ומתנפלים עליי בדייט ראשון האחרון שיצאתי איתו חיבק אותי והצמיד אותי לביצים שלו. כל הזמן ידיים עליי. ויש כל מיני התנהגויות שכאלו לא יודעת איך להתנהג במצבים כאלו.כלומר, זה לא מחרמן אותי אף פעם לא הרגשתי שאני ממש רוצה מישהו שככה ימרח עליי בדייט ראשון. האם יש לי בעיה של תשוקה? אני קצת מרגישה כמו בהטרדה מינית עם בחור שאני בדייט איתו. ובגדול נראה לי שאין לי אומץ להכינס למיטה אבל שוב אולי כי אין גירוי וגירוי יש כשיש מישהו שאוהבים.

שלום רב מצד אחד את כותבת שלא מפריעה לך שאת בתולה,מצד שני את מציגה את זה כבעיה עבורך.לכן אני חושבת שאת לא מגובשת בעצמך מה את רוצה וכדאי שתפני לטיפול אצל מטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איטם. את משליכה את הקושי שלך על גברים שמתנפלים עלייך,את צריכה להיות אסרטיבית מולם ,לשים להם גבולות ברורים ולכבד את עצמך

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים