תשובה לד"ר ליאורה א- מינית??

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

16/08/2016 | 13:26 | מאת: לימור

בקשר לחוויות. את חושבת שחוויות שליליות או יחס כאובייקט מיני ברחוב מקרוב משפ' דיבור בוטה נגיעות מגברים זרים יכול לגרום לאטימות כללית? כלומר אני לא יודעת מי אני כי זה מגיל צעיר נעלמה לי העוררות ובגיל צעיר גם אין הרבה עוררות. ובאופן כללי אני גם לא מרגישה בטוחה עם הגוף שלי גם אם יהיה מישהו שארצה כי תמיד העבירו עליו ביקורת בלי שום קשר אני פדנטית. אפילו כשהייתי אצל גניקולוג ידעתי שיקרה משהו ובסוף הלכתי אחרי הרבה שכנועים ואכן קרה הוא שלח אותי לאולטרסאונד והגניקולוג השני שהיה אמור לעשות לי בדיקה בטנית התחיל להיכנס לי לנשמה ושאל שאלות אם אף פעם לא היה לי גם ניסיון לחדירה חיכוך וכו' ואז התחיל לצחוק עליי כל פעם שהייתי אצלו והתייחס אליי בבוז כאילו משהו דפוק בי שאגב יש בחורים שבורחים מבתולות. מה שגם גורם לחוסר רצון לנסות להיות בקשר כי שוב כולם ביקורתיים ומיניים. וכשהייתי מסיימת כל פעם את הבדיקה ( עשיתי כמה פעמים) היה אומר לי את אותו משפט: שהיה עושה לי ואגינלי אם לא הייתי בתולה ויש לזה גם קונוטציה מינית שאומרים דבר כזה כל פעם בבדיקה. ואני כל הזמן מרגישה שאני לא רוצה לקיים יחסים כשיש מישהו בנמצא אבל שוב אף אחד גם לא היה חבר שלי הם לא מושכים אותי או מעוררים אותי ומצד שני הם נוגעים בי מהר וזה רק דוחה אותי יותר בגלל זה אני לא יודעת אם אני א0 מינית

שלום רב אני מצטרפת להמלצה של דר ליאורה אברמוב, תפני למטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית כדי להבין איזה חוויות עברת בעבר ומה הביא אותך להגן על עצמך מלהיפגע על ידי גברים ולהיסגר. אל תתני לגבר מסוים או גנקולוג מסוים שנפגעת מהם להשפיע על התפישה של את עולם הגברים ועולם הזוגיות האינטימית. בטיפול תוכלי לקבל כלים להבין מה את באמת רוצה ואיך לדאוג לעצמך להגיע לזה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים