+++++חרדה ולחץ בדייטים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

26/07/2016 | 23:23 | מאת: התייאשתי

שלום, יש לי בעיה של חרדה זה משהו שהתפתח. זה קורה לי כשאני יוצאת עם מישהו בדייט ראשון לא מהתרגשות אלא אני מצפה שיגיע הסיפור הזה שחוזר על עצמו שנוגעים בי. קשה לתאר כאן כי זה פורום אבל אף פעם לא היה לי מישהו שנהנתי איתו בדייט ורציתי להמשיך וחצי מזה כי כל הזמן היו מתייחסים אליי לא בצורה נעימה גם ברחוב. הבעיה היא שאני כיום גם אלחץאם יהיה לי מישהו ואעשה הכל שיעוף בעצם המצב הזה של זוגיות גורם לי לאי נוחות והפחד בעיקר ממגע שזה אמור להיות טבעי אבל זה בד"כ מאולץ ומהר ואני נמנעת מזה ומתרחקת. אי לכך התייאשתי מלצאת גם בפעם האחרונה שיצאתי עם בחור הוא העיר לי על החזה אני לא מבינה למה בחורים מסתכלים עליי כאובייקט וכל הנושא הזה שהם מתעוררים לי בדייט מלחיץ ומבחיל אותי. איך אפשר לדעת איך לזהות בחור עדין? בעצם יש לי מודעות גבוהה ואני מרגישה את הנוכחות או הביקורתיות או החרמות שלהם וזה מרתיע.

שלום רב יש גברים שמתנהגים כמו שאת מתארת,מסתכלים על נשים רק כאוביקט מיני,מתחילים לגעת לפני שנוצר קשר ולפני שקיבלו מסר מהאשה שזה מתאים. אבל יש גברים רבים רגישים וסבלניים שגם מעונינים לפתח קשר רגשי משמעותי לפני שיש מגע או בהדרגה. חשוב שתפני לטיפול כדי לבדוק מה מקור החרדה ( שגורמת לעוות בתפישת המציאות) ומה הטיפול המתאים.תפני למטפל ( ת )מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איטם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים