למרים ברנר / ד"ר ליאורה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

22/07/2016 | 21:10 | מאת: קרן

היי, זו אני ששאלה את השאלה הקודמת בפורום בשרשור ועניתם לי. אז אומנם את צודקת עם הסיבות שמנית לבעיה שלי אבל... אני לא יודעת מי מטפל בתחום הזה סקסולוג או פסיכולוג?? בפורום אחר ששאלתי ענו לי פסיכולג ומן הסתם זה פורום פסיכולוגיה. ובפורום סקסולוגיה ענה סקסולוג שמן הסתם ממליץ על סקסולוג. יש הבדל מהותי בין 2 צורות הטיפול הזמן והעלות וכן ההכשרה של המטפל. בפורום פסיכולוגיה אמרו לי שהטיפול הוא שנתיים חזרה לילדות וכו'.. למי לפנות אני לא רוצה סתם לבזבז כסף. הבנתי שההכשרה של סקסולוג היא בכלל לא מתחומי הפסיכולוגיה וזה יותר קשור לאקט המיני עצמו? ולי הרי אין בן זוג.

שלום רב פסיכולוג קליני או עובד סוציאלי קליני מטפל בבעיות מגוונות. מטפל מיני מוסמך ( סקסולוג) הוא פסיכולוג קליני או עובד סוציאלי קליני( מתואר שני ומעלה) או רופא שהתמחה בבעיות מיניות. לכן אני מפנה לטיפול בבעיות של אינטימיות ויצירת קשר למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט"ם כי יש לו את ההתמחות הנוספת המיוחדת. גם כל מטפל ( פסיכולוג או עובד סוציאלי קליני ) מוסמך אחר יכול להתמודד עם בעיות כאלה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים