חומר כתוב, מאמרים או ספרים בנושא מיניות האישה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

20/07/2016 | 13:06 | מאת: מיכאלה

שלום, אני אישה מאוד מינית ובעלי פחות.יחד שנתיים. אני מעוניינת שיקרא מאמרים/ספרים/יראה ביוטוב חומר אודות התנהגות הגבר במיטה עם האישה. לדוג, לי חסר דיבורים בזמן האקט, מצפה ממנו שיהיה יותר גס ואסרטיבי. אני לא באמת יודעת להסביר לו במילים שלי, הייתי רוצה שיקרא על זה. הוא אומר שמבין שאני רוצה לשמוע ממנו מילים אך הוא מצידו לא יודע מה לומר. אשמח המלצות לחומר כתוב? תודה.

שלום רב אני לא בטוחה שחומר כתוב יעזור לך לתקשר יותר טוב עם בעלך ולגשר על הפערים ביניכם בדרך קיום יחסי מין- בסגנון ובמימוש פנטזיית. כדאי שתפנו ליעוץ מיני מוסמך יחד דרך אתר איט"ם. אני ממליצה על הספר "סקס עכשיו" בהוצאת בבל, ועל סדרת די וי די "מדריך לאוהבים" עם ד"ר סטנווי

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים