לד"ר ליאוריה שיעור

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

30/06/2016 | 20:40 | מאת: יעל

היי, אני בעלת עור שחום לא במיוחד אלא כמו כל ישראלית. מסביב לפטמות היו לי מעין שיערות בלונדיות פלומתיות וסתם משכתי ועכשיו נהיה לי סביב הפטמה גם לא הרבה 4 שחורות. איך ניתן להוריד, ע"י הורמונים? בעיקרון יש לי גם נטייה לשיעור למשל על האצבעות אבל שוב זה פלומתי ובקושי רואים מנסה לומר אזור שאני נוגעת מתעורר.

לדעתי אם מדובר בכ4 שערות בלבד הסירי לצמיתות התיעצי עם קוסמטיקאיות מומחיות לנושא לא בטוח שהורמונים יעזרו לזה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים