2 שאלות לד"ר ליאורה.

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

28/06/2016 | 00:43 | מאת: יעל

שלום, 1. סליחה על השאלה אבל האם זה נורמלי שלפני מחזור או בימים הראשונים יש שלשול וגם תדירות להטלת שתן מרובה? 2. אשמח אם תאמרי לי למי לגשת לטיפול סקסולוג או פסיכולוג קליני והאם יש טיפול במרכז רפואי לבעיות מיניות? לפני כעשור וחצי התחילה אצלי רתיעה מגברים אני לא שולטת בזה. זה אולי בעקבות רצף אירועים שעברתי למרות שאני לא מבינה עדיין למה אני נרתעת אף פעם לא נאנסתי. אני כל הזמן נזהרת למשל עוברות לי מחשבות כשאני נכנסת עם גבר לבד במעלית. אם אני עולה במדרגות ביתי לבד ויש גבר זר לא שכן, שעולה מאחוריי אני גם חשה אי נעימות ומעין נזהרת מפחדת שיכנס איתי לדירה. אני יודעת שלא כל הגברים רעים ומה הסיכוי שדווקא לי זה יקרה? אבל יש לי מודעות של להיזהר שוב אולי בגלל חוויות.. האם זה כך אצל כולן? אלו רק אני ? הבעיה היא במישור של בן זוג חושדת מפחדת לצאת ולהיות עם מישהו כלומר זה לא בא בעמדה שיש מישהו שרוצה בחברתי ורוצה לדאוג לי אלא נזהרת ממנו מה הוא רוצה? שוב בגלל חוויות שאוחזים בי ואני לא בשליטה בדייט כלומר אני ומדת על שלי אבל מנסה לא להגיע לסיטואציות כאלה. אני נכנסת לחרדה גם כשאני מתחילה לצאת עם מישהו ומפחדת שיגעו בי ובגלל זה אני כבר לא יוצאת. הבעיה שהחרדה רק גוברת עם הזמן.

שלום רב אני מאוד ממליצה לך לפנות למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איטם,אנחנו מטפלים בבעיות דומות למה שאת מתארת בשילוב של טיפול פסיכולוגי רגשי ,התנהגותו וקוגניטיבי, ולפעמים גם תרופתי. לאחר אבחון מעמיק יקבע כוון הטיפול. בנוסף לנסיון להגיע לשורש הבעיה אפשר גם להתקדם עם טיפול שממוקד בהתמודדות עם החרדה.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים