חתך כתוצאה מיחסי מין

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

27/06/2016 | 13:31 | מאת: שרונה

שלום, כבר תקופה של חצי שנה שאני סובלת מחתך בנרתיק לאחר קיום יחסי מין, כעבור מס ימים החתך מתרפא כאילו לא היה וכאשר אני מקיימת יחסי מין הוא נפתח שוב (חתך ממש קטן) החתך כואב, פניתי מס פעמים לרופאת הנשים שלי שהביא לי משחות אך זה לא עזר.. אובדת עצות.. ממה אפשר לעשות ?

קשה לתת תשובה מבלי לבדוק אותך הסיבות לקרע חוזר יכולות להיות מחלת עור מקומית, שמוש בגללולות ויובש מקומי, וסטיבוליטיס, הטיפולים בהתאם לסיבה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים