לדר ליאורה.

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

17/06/2016 | 16:54 | מאת: ליאת

הי דר ליאורה היקרה. לפני כשבועיים היתה לי פטריה בנרתיק עקב אנטיביוטיקה שלקחתי,לפני כ4 ימים בערך היא עברה לי לגמרי ואים גרד אין כלום. פתאום היום קמתי עם שריפה כזו בדגדגן מתי שאני נוגעת שם .. מזה יכול להיות? עוד כמה ימים אני יוצאת לנופש עם בן זוגי ואני לא רןצה שיכאב.. מה עלי לעשות?? זהרק בדגדגן

האמת אין לי מושג יכול להיות שגרדת ופצעת את עצמך? קחי מראה ונסי לראות מה קורה שם שימי פולידין במשחה ואם לא עובר תוך 48 שעות פני לבדיקת רופא נשים

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים