הפרשה מוגברת - איך מונעים?

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

14/06/2016 | 10:05 | מאת: טום

שלום, אני סובלת מהפרשה מוגברת הרבה שנים זה בא והולך זה לא פטרייה וכו'. זה שקוף ולבן חלבי. לא תמיד יש, אבל כשיש זה לא נעים לי. דג' בשירותים זה פשוט משתרבב למטה כמו שרוך זה פשוט המון ודוחה זה ממש יוצא החוצה לאזור החיצוני מרוב שזה הרבה פשוט רואים את זה. השאלה: איך אפשר למנוע את זה? האם זה בכלל תקין? מתביישת מבנ"ז. כל טוב

יכול להיות גם תקין צריכה לעבוד בדיקה גינקרולוגית כולל משטח פאפ כדי לשלול בעיה רפואית

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים