שאלה לד"ר ליאורה - מחזור וגרד

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

09/06/2016 | 01:00 | מאת: אשרת

היי, יש לי בעיה מוזרה ( עקבתי אחרי זה ). כל חודש בימים האחרונים של המחזורוביומיים שלאחר מכן משהו כזה, יש לי גרד באזור החיצוני וגם תחושת שריפה בייחוד אחרי מקלחת שכאמור חולף. האם ייתכן ואני אלרגית לתחבושות? מה ניתן לעשות? בטמפונים אני לא משתמשת, כי יש לי עור רגיש ואני מפחדת מפטריות וכד'. אגב אני מקפידה על הגיינה מרובה והחלפת תחבושת והרבה מקלחות ובכל זאת. תודה

09/06/2016 | 12:54 | מאת: מור

אבל זה נמשך גם אחרי המחזור

09/06/2016 | 20:14 | מאת: אשרת

כן זה נמשך כמה ימים אחרי המחזור ואז עובר עד הפעם הבאה בשימוש. הנה מצאתי על זה כתבה נגרם מתחבושות אלוויז http://www.cottna.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A7%D7%A8-%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96

לתחבושות ואפילו לסבונים שאת משתמשת בהקפדה יתרה נסי להשתמש בתחבושות אורגניות בתחנויות טבע ולעשות רק שטיפות של הפות ללא סבונים בכלל

09/06/2016 | 20:18 | מאת: אשרת

תודה ,גם אני חושבת שזו אלרגיה. מצאתי מחקר בנוושא זה נקרא אלרגיה למגע. http://www.cottna.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A7%D7%A8-%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96 איזו משחה ניתן להשתמש להרגעה? איזה סבון את ממליצה? האם תחבושות עבות כמו של פעם מנייר זה לא סינטטי?

תחבושות מכותנה פחות אלרגניות לגבי משחות הייתי נמנעת כרגע מסתובבת בבית מאוורר ללא תחתונים אמבטיות עם שמן אמול יכולים להקל

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים