נגעלת ממיןומגע אינטימי.........

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

06/06/2016 | 21:57 | מאת: הילה

שלום, איך קוראים לאדם שלא מתעניין בקיום יחסים ושאין לו דחפים? גם כשהיה לי ומעט מאוד בעיקר במחזור לא באמת רציתי. אין שום בחור שארצה ואם יש אולי קצת בפנטזיה בפועל לא ירה לעולם שום סוג של מגע. אני ידעת שאני נמנעת מקשר זוגי למרות שמבחינה רגשית כן רוצה כי קשה לי עם מגע ולא רוצה שיחדרו לתוכי לא בא לי שיפשפשו בי. לא מרגישה חשק. המגע הכי קטן חיבוק גם לא נעים לי.. לא רוצה להתנשק זה דיי דוחה בייחוד עם מישהו שיוצאים איתו לדייט ראשון 100% כולם ניסו לנשק אותי. משהו קורה לי כשמתקרבים אליי לא ברור לי למה ומדוע. אני מתוסכלת כי אשאר לבד. אני לא נהנית מההתקרבות. כולם חושבים על סקס ואני רק נמנעת מזה ישר חושבת על זה כשיוצאת עם מישהו וחושבת אם מושך אותי או לא! אם מתחיל לגעת בי אני מרגישה סלידה ממנו. אני לא יודעת איך אפשר להשתחרר מזה.למה זה קרה לי. זה נשמע כאילו אני חושבת שכולם רוצים רק לשכב איתי.. אבל איך אפשר לדעת מה באמת הם מחפשים? בכל מקרה לא מבינה למה מתקרבים מהר כל כך. ואולי מחוסר החשק שלי אני מרגישה סלידה. תמיד הייתי כזאת ההורים מודעים לזה. אין לי ביטחון עצמי עם המיניות של מבחינת הגוף. ואני נגעלת מהמון דברים. האם צריך טיפול פסיכאטרי כלומר זו בעיה?- פדנטיות? או פסיכולוגי? ואיך מטפל מיני יכול לעזור אם בכלל?

שלום הילה טוב שאת פונה ואני ממליצה לך לפנות למטפל/ת מינית מוסמכת כדי להבין את הרקע והסיבות לרתיעה שלך ממגע, יחסי מין וגברים, חשוב לעשות אבחון מקיף, לפי זה יקבע כוון הטיפול. למשל שאלות כמו האם את מפנטזת, האם את מאוננת, האם את אוהבת חיבוק של חברות ובני משפחה? האם חווית פעם הטרדה מינית או ניצול מיני? מה חווית בילדותך לגבי הקשר בין הורייך? תפני לטמפל/ת מינית מוסמכת דרך אתר איט"ם עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים