מתקשה להגיע לסיפוק מיני

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

31/05/2016 | 16:40 | מאת: שירה

אני נשואה לבעלי 12 שנה נישואים יציבים ונורמלים. בשנתיים האחרונות מתקשה להגיע לסיפוק מיני. ניסינו דרכים שונות ומגוונות אך לא מצאנו פתרון לבעיה. אני נהנית מיחסי המין אך מגיעה למצב של כמעט ובקושי מגיע למצב של סיפוק מלא. יש לציין שאני נמשכת לבעלי והוא מאד משקיע ומתאמץ לענג אותי. יש לנו ילדים כתוצאה של טיפולי פוריות ואני לא נוטלת גלולות וב6 השנים האחרונות גם לא נמצאת בטיפולי פוריות

שלום רב האם את מרגישה שינוי בשנתיים האחרונות בדרך שבה אתם מקיימים יחסי מין, בקשר הרגשי ובתקשורת עם בעלך, במידה בה את מרוכזת בחוויה וברגע בזמן יחסי מין? כאשר בעלך משקיע בך האם את מתמסרת לתחושות ומרוכזת או שאת מרגישה לא נח שזה לוקח זמן? כדאי שתפני יחד איתו למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איטם לאבחון וטיפול

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים