בתוליות מאוחרת - למרים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

15/05/2016 | 23:26 | מאת: מישהי

שלום מרים, איך "יוצאים" מבתוליות מאוחרת. יש לציין שתקופה דיי ארוכה לא עניין אותי זוגיות וחבר וגם לא צורך מיני לספק אותו עם מישהו. לא ממש הזיז לי שמתחילים איתי ולא הייתי עצובה כמו אחרות שאין לי חבר. היום אני לא יודעת אם אני ממש רוצה זוגיות כי גם טוב לי לבד.. ואולי פוחדת מקשר ובכל זאת השאלה שלי איך אפשר פתאום לצאת עם מישהו שיש כל כך הרבה שאלות כמו: מתי הקשר האחרון שלך? למה את לא נשואה? כשאפילו לא התנשקתי. זה נשמע תמוהה מאוד נראה לי לבחורים וסביר להניח שיברחו גם מרגישים חוסר ניסיון. גם ברחו.. איך יוצאים מהמעגל הזה בדייטים הראשונים כי זה גורם לי לסטרס רב במהלך הדייט. נ.ב עד כה לא היה מישהו כי לא כל יום מכירים לא נרשמתי לאתרי הכרויות כבר לא יוצאת ובעברי כשהייתי יוצאת הבחורים לא היו לטעמי מכל מיני סיבות. איך מתחילים לחזור למעגל של הדייטים? אני מתביישת בעצמי. ויש לציין שלבחורים של היום מאוד חשוב הקטע המיני וכו' זה אבוד לי?

שלום רב בהחלט לא אבוד- אפשר להתחיל בכל גיל. הכי חשוב לא להתבייש בעצמך ולקבל את זה שמסיבות שונות לא התנסית עד היום בקשר זוגי אינטימי. אם את תקבלי את עצמך תשדרי את זה הלאה. יש גם גברים בתולים. ובדייטים את צריכה להגיד את האמת בלי יותר מד פרטים. כדאי שתעברי תהליך זה בלווי טיפול פסיכולוגי או דרך אתר איט"ם אצל מטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים