רתיעה מגברים - מרים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

08/05/2016 | 22:55 | מאת: רוצה חבר

היי, אני מאוד רוצה חבר אבל מרגישה שעקב מקרים בעבר נוצר בי פחד וחשש. תמיד הם מתקיפים אותי גם בדייט. הנה דוגמא שרתה וזה אחרי המון זמן שאני פוחדת לצאת. נפגשנו בבר ואני לא שותה ולא אוהבת לא דיבר ישב לידי וישר שלח ידיים ליטף אותי כל הזמן ,ניסה לנשק בשפתיים והרחתי את ריח הבירה מה שהגעיל אותי וגם לא רציתי לנשק למה שארצה? אנחנו לא מכירים. זה העליב אותו. מרוב הפחד שלי כבר לא יצרתי איתו קשר עין ולא הבטתי בו כאילו פחדתי שינשק אותי בכח כי כבר פעם זה קרה לפעמים הם מפתיעים. אח"כ הריח אותי וזה גם עיצבן. ואמר שהחזה שלי קטן. כבר הייתי שוב מבולבלת למה הם לא פותחים בשיחה מתעניינים? גם אני לא יכולה בשניות של מפגש להיות בטוחה שאני רוצה אותו או את קרבתו והכל הופך קשה. פשוט החלטתי לצאת החוצה ולעשות סיבוב איתו רציתי לצאת מהסיטואציה. הוא הסכים אך איכשהו נלחצתי כי רציתי לכיוון מסויים והוא רצה לאחר ומשך אותי היה חסון ואז נלחצתי פן הולכים לכיוון של הדירה שלו. את מבינה אני תמיד מרגישה שאני צריכה לשמור על עצמי ופוחדת ואז רציתי הביתה והוא ניסה לחבק אותי והצמיד אותי אליו תוך כדי שהוא תופס בישבן. למחרת התקשר רצה שניפגש ולא רציתי שוב כי פחדתי שיהיה מגע ושאני לא ארצה כי לא מרגישה בנוח ואז זה כאילו אני מתנהגת כמו ילדה קטנה. זה תמיד חוזר על עצמו לכן אני לא יוצאת עם בחורים הם יותר מידי יוצרים קרבה וןאני לא יכולה לשלוט בזה . מה אפשר לעשות? למה אני ככה? לגבי הפחד זה כי קרו לי בעבר כל מיני דברים בכל מקרה אני שומרת על עצמי אבל בלי שום קשר קשה י כל הדייטים הללו כי אני מרגישה מטומטמת לידם ולא רוצה כמו שהם רוצים לחבק לנשק וכו'.. האם אצלי משהו לא בסדר? או שאני יוצא עם בחורים שלא מתאימים לי.?

שלום רב הבחור שאת מתארת שפגשת בפאב בודאי לא מתאים! חשוב שתעצרי מישהו כזה ישר מההתחלה , תתרחקי ותשמרי על עצמך: זה ממש לא מאפיין את רוב הגברים להתחיל להתמזמז בלי שיחה ובלי לבדוק אם את מעונינת...כדאי שתפני לטיפול מיני זוגי למטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט"ם כדי להעמיק את האבחון והטיפול בנושא יצירת הקשר עם גברים בברכה מרים ברנר

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים