שאלה.......................

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

04/05/2016 | 01:27 | מאת: ריטה

שלום, האם קיימת בדיקת דם או בדיקה אחרת המוכיחה אי תפקוד מיני בנשים? תודה.

תלוי מה את מגדירה כאי תפקוד מיני אבל הבדיקה היחידה הניתן לבצע זה פרופיל הורמונלי מלא שמתאים לנשים שסובלות מירידה בחשק המיני

04/05/2016 | 21:02 | מאת: ריטה

תודה על תשובתך. פרופיל הורמונלי מרכיב בתוכו מספר בדיקות דם: LH ,E2 ,TSH, FSH פרוגסטרון, פרולקטין, טסטוסטרון. איזו תשובה צריכה להיות לקויה איזה מבין הבדיקות וטווח הנורמה גבוה או נמוך מהנורמה? מראה על אי תפקוד מיני?

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים