שאלה לסקסולוגית מרים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

02/05/2016 | 18:44 | מאת: אודליה

שלום לך, יש לי בעיה מוזרה. אני לא נמשכת לבחורים שפונים אליי אולם אני כמובן נותנת צ'אנס. הבעיה נוצרת במהלך הדייט הראשון כמעט כולם לא מוצאים חן בעיניי וזה מאכזב ואני לא מבינה למה לא היה לו דייט אחד שאחזור הביתה מרוצה. לרוב הם לא מרשימים אותי בשיחה אבל הבעיה שרציתי להתייעץ איתך זה שבמפגש כולם פתאום דוחים אותי מינית חלקם למשל לא נראים לי גבריים ואני שואלת את עצמי בלב אם זה אשכב? לנצח? וכשהם שולחים ידיים במהלך המפגש אני מתחילה להילחץ כלומר לא מסוגלת לשתף פעולה כי אני לא נמשכת ממש מרגישה גועל. למה זה קורה שכשיוצאים עם מישהו שאני נתת לו את הטלפון פתאום מרגישים גועל פיזי? מה עליי לעשות או לא לעשות? אפילו לנשק אותם אני לא מסוגלת חברה שלי אמרה לי שגם לה זה קורה מהבחינה שפתאום הוא לא נראה "גבר". תודה מראש

שלום אודליה התשובה לשאלה שלך מורכבת וכדי להתיחס לשאלה שלך בצורה עמוקה ומקצועית את צריכה להגיע לפגישת טיפול. יכול להיות שחווית חוויה בעבר שגורמת לך רתיעה ודחיה מגברים או מסקס, יכול להיות שאת בחשש או חרדה ממגע או אינטימיות ועסוקה במחשבות דאגה ודחיה בזמן הדייט במקום לחוות את המציאות עם ראש פתוח ורצון להכיר את הגבר. ויכולות להיות סיבות רבות נוספות. תפני למטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט"ם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים