בתולה בת 27 בהמשך למה שנכתב בשאלה מתחתיי

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

13/04/2016 | 20:12 | מאת: תמי

אני גם כאזת לא צריכה מין ואין לי דחף לזוגיות כלומר לא כמיהה. ממה זה נובע? לדעתי זה בעיקר הקטע המיני שאינני מרגישה צורך והגברים ישר רוצים. אשמח לדעת סיבות?

שלום תמי חוסר חשק, חוסר חיבור למיניות שלך יכול לנבוע מהרבה סיבות ולשם כך חשוב לעשות אבחון מקיף רפואי פסיכולוגי. האם את מאוננת או שאוננת בעבר? האם הרגשת פעם גרוי מיני? האם נמשכת פעם למישהו? האם פינטזת פנטזיות מיניות או רומנטיות? האם יש לך חשש מקשר רגשי אינטימי? כדאי שתפני לטיפול מיני מוסמך למטפל עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט"ם, לפי הצורך ייערך לך גם ברור רפואי

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים