ניתוח וסטיבוליטיס והריון

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

16/03/2016 | 08:26 | מאת: אלמונית

שלום, אני סובלת מוסטיבוליטיס כבר הרבה שנים ויש לי שתי שאלות: 1. האם יש טיפול חדש כלשהו? הטיפולים האחרונים שניסיתי היו המשחה המשולבת (אמיטריפטילין וכו') ולייזר רך. 2. אני שוקלת לעשות את הניתוח ובמקביל מתכננת הריון. כמה זמן אחרי הניתוח מותר להכנס להריון, וכמה זמן אחריו אפשר בכלל לקיים יחסי מין? (אני יודעת שההחלמה של האיזור היא תהליך ארוך, גם אחרי שרשמית כבר מותר לקיים יחסים, אז השאלה היא מנסיונך כמה זמן בממוצע זה לוקח). תודה רבה! נ.ב. אני יודעת שעקרונית היה אולי עדיף לראות אם לידה תעזור אבל בגלל ניתוח שעברתי אצטרך ללדת בקיסרי לכן זה לא רלוונטי.

מינימום חודש וחצי אחרי הניתוח אפשר להתחיל לקיים יחסימין ואז אין מניעה להכנס להריון הכל תלוי במהירות ההחלמה שלך מהניתוח שזזה דבר אישי ויכול לקחת גם 3 חודשים

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים