טיפול בוגיניסמוס

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

16/03/2016 | 03:05 | מאת: שירה

שלום רב, הנני מטפלת אצל רופאת נשים סקסולוגית בוגיניסמוס. הגעתי למרחיב שלישי אחרי כ-7 פגישות וישנה התקדמות ניכרת. לדבריה, אין צורך בטיפול במרחיב הרביעי. שאלותיי הן מה הצפי לסיום טיפול בשלב כזה? ומה צפוי בהמשך הפגישות? והאם כדאי לשלב טיפול פיזיותרפיסטי לשרירי רצפת האגן במקביל? בן זוגי ואני מאוד רוצים ילדים ועל כן היינו שמחים לדעת איך ניתן לקדם את סיום הטיפול בבעיה מוקדם ככל שנוכל. תודה!

קשה לי לענות מבלי לבדוק אותך ולדעת את כל ההסטוריה ופרטי הבעיה ממנה את סובלת אנא התיעצי עם הרופאה המטפלת בך לגבי המשך טיפול

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים