למרים ברנר - לא אוהבת נשיקות

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

28/02/2016 | 20:12 | מאת: צליל

לא הבנת אותי נכון, כל דייטים ראשון עוד לפני ההיכרות הם מקדמים עניינים ישר ומגע ומנסים לנשק כפי שכתבת זה אמור להיות אינטימי בהדרגה כל קשר נבנה בהדרגה קרבה רגשית ואינטימית. לי לא יוצא ככה להכיר בחורים כל בחור שהכרתי ישר נגע בי במהלך הדייט וניסה לנשק בשפתיים וגם זה עניין של רגישות ואינטימות כפי שאת לא תאכלי מאותה כף בדייט ראשון עם בחור. אני לא מבינה למה אליי מתייחסים ככה או שיש לי בעיה בלנשק שוב הדגש דייטים ראשונים. סירוב כפי שכתבת מהווה בהמשך קושי לא יהיה דייט שני או שלא ילחמו עליי. מה החשיבות של גבר בנשיקה בדייט ראשון? תשוקה משיכה או בדיקה אם את מעוניינת בסקס או שאולי זה רגשי אצלם שבא מכל הלב? לא יודעת אם את תוכלי לענות על זה... אבל אני לא מרגישה שהיה משהו בכלל במהלך הדייט שהם כל ירצו. זה נראה טיפשי ולא אמיתי.

שלום רב אל תנסי לנתח ולהבין את הצורך של גברים להתנשק, ברוב המקרים בפגישה ראשונה זה לא נובע מסיבות רגשיות. מה שחשוב שתכבדי את עצמך ורגשותייך, שתהיי אסרטיבית, ואת יכולה גם לדבר על קצב התקרבות שונה עם גבר מסוים אם הוא מוצא חן בעינייך. אני מציעה לך לפנות לטיפול כדי לקבל יעוץ ותמיכה איך להמשיך הלאה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים