לד"ר אברמוב- אני בלופ ולא מצליחה לצאת מזה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

23/02/2016 | 20:42 | מאת: אין נוסחת פלא

שלום, אני בלופ יש לי בעיה רגשית חרדה מאינטימיות גופנית עקב: חוסר חשק מיני אני לא מרגישה שאני רוצה לקיים יחסי מין כלומר זה לא משהו שבגללו אני אחפש חבר, אני לא מאוננת לא לחוצה כשיוצאת עם מישהו מתי אשכב להפך אני מהנמנעות. דימוי גופני נמוך בעירום למרות שהכל תקין אבל אני לא אוהבת את עצמי ומרגישה דחייה ואז לא מסוגלת שמישהו יראה אותי עירומה או יגע בי. יש לי רף גבוהה למה מושך אותי ואסתטי בעיניי כך שמעבר לסלידה עצמית יש הרבה אנשים שלא מושכים אותי כן לפעמים אני מסתכלת על אחרות ולא בינה איך הן מקיימות יחסי מין כי הרי נראות לא טוב.. אני מבינה שאף אחד לא מושלם אבל אישית אני מפחדת מביקורת ודחייה כי תמיד הייתי על הכוונת לטוב ולרע. שילוב של 3 הגורמים הללו גורם לי שלא יוצא להחזיק קשר. ראשית קרבה מהירה יוצרת אצלי סלידה כי אני לא נמשכת וגם אי נוחות בגלל שאני לא אוהבת שנוגעים בי כנראה בגלל הדימויגוף מפחדת שיגלו דבר מה וכן יש כאלו שמעבירים ביקרות תוסיפי לזהאת החוסר מסוגלות לקבל את עצמי עירומה ליד מישהו פשוט לא מסוגלת.. זה יוצר בריחה והימנעות. האם פסיכולוג קליני יכול לעזור ולגרום לי לאהוב את עצמי? ניסיתי טיפול מיני ולא התרשמתי בכלל אצל 2 מטפלות אחת אמרה לי לאונן או להסתכל על עצמי במראה וזה לא עזר. השיה בכלל לא דיברה ורק הקשיבה על הדייטים שלי עם בחורים וסתם שילמתי 2000 שח.

א. פסיכולוג יכול לעזור לך ב. גם סקסולוגית מוסמכת שמוכרת על ידי האגודה לטיפול מיני תוכל לעזור לך בטיפול

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים