חרדה ממגע דבר שהתפתח

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

22/02/2016 | 20:03 | מאת: ליה

היי, אני בת 40 ואףפעם לא היה לי חבר כי בשלב מסויים כבר ויתרתי אני בלופ. חבל שלא ידעתי שאפשר לפתור את הבעיה עם סקסולוג אני מגיל 24 הפסקתי לנסות לצאת עם בחורים. אפשר לומר שכבר בגילאי 20 המאוחרים 30 נוצרה בעיה קשה שלא הייתה!!! כל מי שרק מתקרב אליי ברחוב או בכל סיטואציה אחרת פחות כשאני יוצאת כי אולי אני מודעת שיתחילו איתי נוצרת בי הרגשה לא נעימה בגוף הבטן מתהפכת ואני רוצה שילך מנסה גם לא ליצור קשר עין. אני לא יודעת למה הגוף שלי ככה כשאני יוצאת עם מישהו אני קצת חוששת ושומרת על עצמי ובכל פעם יש את המגע המהיר. חשוב לי לציין שמגיל ההתבגרות ועדי גילאי העשרים לא הצלחתי ליצור קשר כי בעצם הייתי אוביקט מיני ככה לפחות אני מרגישה מעולם לא הייתה התקרבות ומגע הדרגתי!!! שתואם את סיטואציית ההיכרות. כמובן שהיו גם נטפלים אליי כל מיני יצורים ברחוב וגם נגעו בי. אני חושבת שזה מה שגרם לרתיעה כי זה נמשך גם כשאני יוצאת עם מישהו. בגיל 25 סירתי לחברה והיא אמרה שהם הדפוקים אני לא יכולה להיות או יותר נכון ליצור קשר עם מישהו שרק זה עתה נפגשתי והוא מפשפש בי בדייט ראשון שוב זה לא שיש דייט עם הרבה מלל או משהו.. אני הסקתי שכולם ככה ואני הבעייתית אבל אני באמת לא יודעת. המקרה האחרון קרה לפני מס' חודשים נפגשתי עם מישהו הזמין בירות אני לא שותה וישר התחיל ללטף אותי בגב ואז ניסה לנשק בשפתיים ישר זזתי והוא שאל אם ף פעם לא הייתי עם גבר?? אני לא יכולה ולא מסוגלת ככה בלי היכרות. האם עליי להשתנות? האם כל הבחורים או רובם ככה מתנהגים בדייט? ואיך עכשיו יוצאים מהרתיעה של 15 שנה ויותר של הבחילה שמישהו מתקרב אליי אני לא מסוגלת להכיר דרך רשתות חברתיות ממש מפחדת שאפול על איזה גבר שיתחיל שוב לגעת בי ברכב וכו'.. תודה

שלום רב! אני רוצה לעודד אותך לפנות לטיפול כדי להתמודד עם הרתיעה והתופעות שאת מתארת. הדריכות,ההתנגדות והחשש מקשר וממגע התפתחו אצלך כתוצאה מדברים שחווית ושעברו עלייך,גם אם את לא מודעת לטראומה או לחוויות לא נעימות שעברת בנושא הקשר עם בנים,גברים. האם את זוכרת משיכה לגברים ? האם התאהבת פעם? האם נפגעת בעבר מהטרדות מיניות? האם את מאוננת? האם את מפנטזת? התשובה לשאלה שלך בקשר להתנהגות של גברים היא לא שחור-לבן.נכון שהיום גברים רבים מעונינים להתקרב פיזית בפגישה ראשונה או בפגישות ראשונות,אבל יש הרבה גברים שרוצים להכיר לפני שמתקרבים פיזית. תפני לטיפול אצל מטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוכיה קלינית דרך אתר איטם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים