חבר רגיש לנוזלי הנרתיק

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

13/02/2016 | 14:28 | מאת: אחת

שלום, לי ולבן זוגי (בני 30) יש בעיה שהוא רגיש מאוד לנוזלי הנרתיק שלי. מעולם לא הייתה לי דלקת בשתן, פטריה, צריבה, גרד וכו', מה שמוכיח שרמת החומציות תקינה אצלי ואולי אף גבוהה מהממוצע. הוא בד"כ מפתח פצע בעור המפשעה לאחר קיום יחסי מין (לאחר שטיפה וניקוי יסודי המצב מאוד משתפר) וגם לאחר שהוא מעניק לי מין אוראלי יש לו צרבת ותחושה לא נעימה בעליל. זה מעולם לא קרה לאף אחד מאיתנו עם פרטנרים אחרים. המין שלנו טוב וחבל לנו שכך הדבר. אני לא רוצה להשתמש בתכשירים שיורידו את החומציות כי האיזור תמיד היה מאוד בריא ללא בעיות בניגוד למה שאני שומעת ממרבית הנשים סביבי, ואני לא רוצה לחשוף אותו לזיהומים ומחלות באמצעות הורדת החומציות באופן מלאכותי. אגב קונדום גם לא עוזר כי הפצע מופיע באיזור המפשעה ולא על איבר המין. הוא אוהב מאוד לתת מין אוראלי והצריבה שזה עושה לו מורידה מהכיף... האם יש פיתרון?

האמת אין לי רעיון אבל מה שמציעה שבזמן שיש לו פצע שיפנה לרופא עור ומין שיבדוק את סוג הפצע ומיקומו. קשה לי להביא איך פצע במפשעה קשור לחדירה ויחסי מין ולכן צריך רופא שיראה את המצב לאשורו

15/02/2016 | 15:00 | מאת: אחת

כאשר אנו מקיימים יחסי מין יש לי הרבה נוזלים והם באים במגע לא רק עם איבר המין אלא גם עם איזור המפשעה שלו.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים