הרגשה שורפת בנרתיק בהריון

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

07/02/2016 | 10:38 | מאת: יהודית

הי ד"ר אברמוב, אני מטופלת אצלך באיכילוב- סבלתי מוסטיבוליטיס- ולאחר התקדמות ושיפור ניכר מאד- ניסינו להיכנס להריון- כעת, אני בהריון בשבוע 11- והחשק המיני חזר לי, אך מתחילת ההריון- מרגישה בכל פעם שבעלי מחדיר- הרגשה שורפת מאדדדדדדד!!! ממה זה יכול להיות? אודה לעזרתך!! תודה על הכלללל!

הי יהודית בהריון יכולים להיות מספר שנויים בוסטיבוליטיס החל משיפור ועד החמרה. מקווה שעם המזן המצב ישתפר במהלך ההריון בינתיים נסי שמנים ומאלחשים שאותם אין בעיה למרוח בהריון כשתהיי אצל רופא הנשים שלך בקשי לבדוק שאין לך פטריה כי פטריה זה דבר שכיח בהריון

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים