חוסר רגישות בפטמות

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

31/01/2016 | 00:03 | מאת: שרון

שלום, הבנתי משיחה עם חברות ומקריאה בכל מיני מקומות שאמורה להיות רגישות יתר בפטמות המביאה לריגוש וגירוי מעצם המגע בזמן פעילות מינית. אני איני חווה ריגוש או גירוי בזמן מגע בפטמות. אפשר לומר שאיני מרגישה דבר, ודאי שלא חווה ריגוש. האם הדבר תקין? האם ניתן לטפל בזה וכיצד? מבאס לדעת שאני מפספסת דבר כל כך משמעותי. תודה מראש. שרון

קשה לי להאמין שיש לך בעיה בעצבוב השדיים. הכל קשור באיך המוח מפרש את המגע. יכול להיות שאת צריכה סוג מגע אחר בפטמות כדי שיעורר אותך. נסי לבדוק עם עצמך כשאת בחשיבה מינית ומגורה מינית מה יכול לגרום לך לעונג בפטמות, לא כל הנשים חוות זאת כגירוי מדהים אבל בהחלט התחושה היא מגרה ונעימה.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים