הרטבה מוגברת בקיום יחסיי מין

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

03/01/2016 | 03:36 | מאת: גל

שלום רב, במאי האחרון עברתי ניתוח להוצאת הרחם, אני בת 45, בעבר כשהייתי מקיימת יחסי מין לא הייתי מרטיבה הרבה ואף השתמשנו בג'ל והרגשת האורגזמה היתה הרגשה מאוד נעימה, לאחר הניתוח כבר בתחילת קיום היחסים יש רטיבות גדולה ואין מרגישה את האורגזמה כמו בעבר, זה מצב של רטיבות מאוד לא נעימה - אין חושבת שזה שתן ובכל זאת לא מבינה את כמות ההפרשה ולמה לא מרגישה את האורגזמה כמו בעבר ?

קשה לי להעריך מה הבעיה ללא בדיקה שלך מאחר והתוצאה אמורה להיות להפך ללא צואר הרחם אמורים להיות פחות הפרשות.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים