יובש נרתיקי

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

26/12/2015 | 22:33 | מאת: בת 23

היי, אני בת 23 ומעולם לא הייתה לי בעיה דל יובש וגינלי, להפך, תמיד הייתי רטובה מאוד. בחודשים האחרונים (לא יותר מחודשיים) לא רק שכבר לא מופיעות הפרשות רגילות (שלרוב היו מופיעות ומשתנות לאורך החודש), גם במהלך אקט מיני ואורגזמה אין רטיבות, או שיש ממש ממש מעט. אפילו לא כשאני מאוננת. רציתי לדעת מה יכול לגרום למצב מסוג זה. האם זה יכול להיות תופעת לוואי של דלקת בדרכי השתן או זיהום כלשהו? אם כן, איזה? האם יכול להיות גם שמדובר בתופעה של גלולות למניעת הריון? תודה!

צריך לשלול דלקת נרתיקית יכול להיות תוצאה של גלולות למניעת הריון התיעצי עם רופא הנשים שלך

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים