האם מי שלא מורידה הכל בערווה , נחשבת ללא אסטית ??

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

24/12/2015 | 20:36 | מאת: ליאור

הי, אני מתביישת.. אני יודעת שיש המון שמורידות הכל ויש בחורים שאומרים שמי שלא מורידה זה לא אסתטי וזה מגעיל בדיוק כמו מי שלא מורידה בבית שחי או רגליים.. השאלה ד"ר אברמוב: עד כמה זה ידחה מישהו ויראה חריג אם לא אוריד? עד כמה התופעה של להוריד הכל באמת נפוצה ממה שיצא לך לראות? אני ממש מתביישת כבר..

רב הבנות מורידות שיער במפשעות. חלקן מורידות את כל שער הערווה אבל יש בהחלט גיוונים שונים בעצוב שער העריה יש שמשאירות שיער בצורת משולש, מעויין או משאירות את כל השיער למעט המפשעות. מיעוט הבנות משאירות את כל השערות כולל במפשעות. הורדת שיער ערווה זוהי אופנה עכשווית ולן זוהי החלטה שלך אם להענות לצו האופנה או ללכת עם הנוחות שלך...

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים