למרים ברנר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

19/12/2015 | 20:07 | מאת: מירי

הי מרים ענית לי ב-20.10.15 על שאלתי למה אף אחד לא רוצה בתולה. אני לא חושבת שיש לי בעיה עם אינטימיות. פשוט היום כל הבחורים מצפים לסקס מהר ואם הם מבינים שאת חסרת ניסיון נעלמים... מעבר לזה שזה כבר מעסיק אותי וגורם לי לחרדות.. איך אהיה במיטה בטח לא אדע כלום.. ונראה לי שגם הם לא רוצים להתעסק עם זה. שנית, אני לא רואה עצמי נכנסת אחרי כמה דייטים למיטה אין לי חשק מיני כזה גבוה.. מתי אכנס עם מישהו??? רק אחרי היכרות של הרבה זמן שיהיה אמון... אני מרגישה גם שאני לא רוצה מין זה לא חסר ומעסיק אותי כמו שלאחרים ולאחרות זה חשוב...יותר חשוב לי ההיכרות הרגשית.. וגם פה קשה לי למצוא מישהו שימצא בעיניי ואולי זה כי הם עסוקים בחרמנות שלהם.. אינני יודעת אם את בקיאה אבל אם תקראי בפורומים שונים תביני שהיום בנות 17 עוברות מבחור לבחור וזה הנורמה. האם יש לי בעיה??? שוב אני בת 27 וגם לא יוצא להכיר כל הזמן מי שאני מכירה זה לא במסגרת הקרובה שלי כך שבטח אין לי אמון. אני אשמח לדעת איך מתקדמים מכאן כשאני בתולה בת 27 איך יוצאים עם מישהו מי יחכה לי??

שלום רב יש הרבה גברים ונשים שמרגישים כמוך, יחד עם זה יכול להיות קושי במצב שאת מתארת בחברה שלנו.אני חושבת שיעזור לך לווי טיפולי בתהליך זה על יד מטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית דרך אתר איטם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים