נגעלת

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

16/12/2015 | 20:06 | מאת: ר'

הי, אני נגעלת מכל הנושא הזה שנקרא מין. מנשיקות רטובות, וריח הפה. זיעה הפרשה וכל נוזל הזרע.... גם לא אוהבת שנוגעים בי כל כך כלומר באופן טבעי לא זקוקה למגע חיבוק... ולא ממש בא לי שיחדרו לתוכי וזה גם לא חסר לי. מצד שני אני כן רומנטית ומבחינה רגשית אני יכולה להיות עם בן זוג אבל כשאני יוצאת אני יודעת שהם לוחצים לשם וזה פשוט מגעיל אותי. האם אני א- מינית? מה הבעיה שלי??

קשה לתת לך תשובה בשליפה בפורום אינטרנט. מציעה לך לפנות לטיפול מיני כדי לבדוק מדוע הקשיים ולעזור לך לטפל בהם

בהמשך לתשובה של דר אברמוב תפני למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איטם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים